Köszönet...

Köszönet a design kódjáért a BlogTAGS c. weboldalnak!

 
Panda napló

CARTOON NETWORK

gyerekkorom meghatározó csatornája

Ki emlékszik erre a csatornára? Kezeket föl! Az a baj, hogy már elég kevesen, pedig mikor fiatal voltam, rettenetesen népszerű és nézett csatorna volt, ahol nagyon sok jó rajzfilm ment. A mostani firkálmányok már utol sem érik a régieket. Vérzik a szívem, hogy nem közvetítik a kedvenceimet.

Emlékszem, hogy hat vagy hét éves lehettem, mikor csak azért keltem fel hajnali öt órakor, hogy lássam a rózsaszínű kutyust, Bátort. Anya mikor meglátta, hogy ezt nézem, először ódzkodott tőle, mert azt hitte rossz hatással lesz rám, ha ilyen szörnyes filmeket nézzek, ezért általában átkapcsolt a Minimaxra. Viszont én már addigra annyira átálltam az efféle stílusra, hogy már automatikusan kapcsoltam vissza a csatornára. Apa meg velem nézte őket, és neki is a „rózsaszín kutya, akinek lyuk van az egyik fogán” lett a kedvence. Ezek a kis rajzfilmek formáztak olyanná, aki most vagyok. Biztos vagyok benne, hogy hatottak rám valamilyen módon, ahogy a barátnőmre, Jam-re is a Minimaxos sorozatok. Látszik a különbség köztünk: míg ő gyerekkorában Franklin és barátait nézte, amiben nem esik le az állatok feje, vagy nő ki belőlük csáp, addig én pont ezt a stílust részesítettem előnyben, és mindig akcióra volt szükségem. Így idősebb fejjel sem változott a helyzet, ezért gondolom azt, hogy nem mindegy mit néz a gyerek kicsi korában. (A mostaniak már elvetemültek.)

Ma direkt bekapcsoltam az egyiket közülük, hogy jól induljon a reggelem, és hogy felidézzem a gyerekkori emlékeimet. Összegyűjtöttem jó párat (lehet nem az összeset), amik elől nem tudtam elmenni a tévé elől, és még most is a kezdő dalukat dúdolom.

 

Tini titánok

Képtalálat a következőre: „tini titánok”

Műfaj: akció
Évad: 5
Első magyar sugárzás: 2005. január 8.
Kedvenc szereplő: Raven 

 

 

 

 

Pindúr pandúrok 

Műfaj: akció, kaland, sci-fi, vígjáték
Évad: 6
Első magyar sugárzás: 1999
Kedvenc szereplő: Ő 

 

 

Dexter laboratóriuma

Műfaj: vígjáték
Évad: 4
Első magyar sugárzás: 1998
Kedvenc szereplő: Dee Dee

 

 

 

Ed, Edd és Eddy 

Műfaj: szitkom, bohózat
Évad: 6
Első magyar sugárzás: 2000 körül
Kedvenc szereplő: Eddy

 

 

Bátor, a gyáva kutya 

Műfaj: szitkom
Évad: 4
Első magyar sugárzás: 2000
Kedvenc szereplő: Bátor

 

 

 

Jelszó: Kölök nem dedós 

Műfaj: vígjáték, dráma, akció, kaland
Évad: 6
Első magyar sugárzás: 2003 körül
Kedvenc szereplő: Ötöske

 

 

Johnny Bravo 

Műfaj: szitkom
Évad: 4
Első magyar sugárzás: 1998 körül
Kedvenc szereplő: Bunny Bravo

 

 

 

Fosterék háza képzeletbeli barátoknak 

Műfaj: szitkom, szürreális humor, dráma, fantasy, kaland
Évad: 6
Első magyar sugárzás: 2005. március 7.
Kedvenc szereplő: Bloo

 

 

László tábor 

Műfaj: szitkom
Évad: 5
Első magyar sugárzás: 2006 körül
Kedvenc szereplő: László

 

 

 

Boci és Pipi 

Műfaj: szitkom
Évad: 4
Első magyar sugárzás: 1998 körül
Kedvenc szereplő: Boci

 

Johnny Test 

Műfaj: szitkom
Évad: 6
Első magyar sugárzás: 2007. április 2.
Kedvenc szereplő: Büdi

 

 

 

Görcs Ikrek

Műfaj: szitkom
Évad: 4
Első magyar sugárzás: 2002. 
Kedvenc szereplő: Wayne

 

 

Szómagyarázat:

Szitkom: A helyzetkomédia vagy szituációs komédia a televíziós vígjátékok egy alfaja, melyben a szereplők és helyszínek mindig ugyanazok, a komikum forrása ezeknek az ismert szereplőknek és helyszíneknek szokatlan, érdekes helyzetekbe való helyezése. (Wikipedia)

2017.08.07. 12:50, Mina Vissza a bloghoz
 

♦ Kapcsolat ♦

• Email: minaru_99@freemail.hu
• Twitter: MINA

Minden jog fenntartva! ©

2013 - 2017 


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen