✧ Megvan a lehetőséged, hogy bármit megváltoztass! ✧

art, museum, and painting kép

A Butterfly Wings hivatalosan 2013-ban nyitotta meg kapuit. Azóta sok átalakuláson ment keresztül az oldal, ahogy én is. Bemutatkozásként szeretném közölni, hogy a blogon szubjektív véleményeimet, ajánlásaimat találhatod. Néha elkalandozom, és megeshet, hogy a bejegyzésem egy másik irányba visz, mint amibe én szerettem volna. Azért jó olvasást kívánok!
 
 

rólam csak röviden...

írás • olvasás • rajzolás • zenehallgatás • Dél-Korea • Lee Hong Ki • Ailee • Lee Seung Hyun • BIGBANG • FTISLAND • SNUPER • SUPER JUNIOR • sorozatok • nyelvek • történelem • XIX. század • barátok • kulturális események • műemlékek • színházak • utazás • új ételek • egyedi stílus • szerkesztés • állat szeretet • tavasz • teák • sétálás • írisz • vágott fű illata • csokoládé • álom könyv • még?

A személyes bejegyzésekhez >> Szereplők modul, ahol az általam említett személyek és a velem kialakított kapcsolatokról esik szó. 

 

photography, camera, and vintage kép

 
Arch
Friss hozzászólások
 
Little Mee

Azoknak az oldalát teszem ki, akiket szívesen olvasok, vagy ismerek. Jelentkezni ettől még lehet, de nem biztos, hogy elfogadom. 

>> Inakítv részleg itt <<

 

 

*

Köszönet a design kódjáért a lindadesign c. weboldalnak!

A képek többsége a WeHeartIt illetve az Unsplash c. weboldalról származik. 

 

 
Panda napló
Archívum - 2017. november

The Tea Break Award

Címkék: egyéb díj oldal

Huh, nem is tudom, mikor kaptam utoljára díjat, de nagyon szépen köszönöm, hogy most engem is jelöltek egy ilyenre. Megszeretném köszönni crybaby-nek, és Ninaa-nak, hogy gondoltak rám, és természetesen az ötlet kigondolójának, Thea-nak is.

Szabályok

 1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
 2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
 3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
 4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
 5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

 

Idézet 

A lot of people think I'm full of confidence, but in reality, i have a fragile heart.

Sok ember azt gondolja, tele vagyok magabiztossággal, de valójában, egy törékeny szívem van.

 

1. Miért kezdtél el blogolni? (És miért ott, ahol? pl. G-Portál, Blogspot...stb)
Régebben azért, mert rengeteg időm volt, és a barátnőmmel együtt nagyon élvezetes volt a szerkesztés, a különböző témákban való írás. Szerettük megosztani az írásainkat, és örömmel vettük, hogy sokan érdeklődnek a blogunk iránt. Ma inkább arra használom a blog felületet, hogy megosszam az érdekes pillanataimat veletek, és esetleg pár cikkel és tanáccsal álljak elő. A G-portál a mindenség, mert sokkal több lehetőség van arra, hogy kiteljesedjen az illető az oldalán. 

2. Várod már a Karácsonyt? Miért? :D Szoktál ajándékozni? Ha igen, általában mikor kezdesz el nekilátni az ajándékok elkészítéséhez / megvételéhez?
A Karácsonnyal úgy vagyok, hogy nagyon szép ünnep, de mostanában egyre kevesebb hangulatom van hozzá. Az ember már szinte kötelezettségnek érzi, hogy vegyen valamit a szerettének, nem pedig "belülről" jön. De természetesen én is adok, nem csak kapok.

3. Mik azok a dolgok, amiket szeretsz a télben, és mik azok, amiket nem?
Szeretem, hogy nincs szúnyog, ami kiidegel a hangjával, és hogy gyönyörű szép ilyenkor a természet. Tényleg csodálatos, mikor a hegyekre ráhull a hó, és beteríti őket vele. A hideget viszont nem preferálom, mert amúgy is fagyos természet vagyok. x,3
4. Mi az a legutóbbi mozifilm, ami igazán megfogott téged, és miért?
A legutolsó film, amit ott láttam, az a Dunkirk volt, ami a második világháború egy jelenetét dolgozza fel. 1940-ben a francia Dunkerque városban több százezer brit, francia és belga katonát kerítenek be a német csapatok. Az Egyesült Királyság megmentésük érdekében elindítja a Dinamó hadműveletet, melyben hadihajókkal és civilek által irányított hajókkal indultak el a katonák kimentésére. Én nagyon élveztem az egész hangulatát, a különböző hanghatásokat, érdekes jeleneteket. Amikor például beleömlött az olaj az óceánba, akkor így elgondolkodtam rajta, hogy azt vajon hogyan tudták így megoldani, vagy mikor a hajó süllyedni kezdett, teljesen klausztrofóbiás érzést keltett az a jelenet, mikor ott úsztak a hajó belsejében, minden világítás nélkül.

5. Döntéseknél a szívedre vagy az eszedre hallgatsz inkább? Miért teszel így?
Is-is. De legtöbbször a szívemre hallgatok.

6. Milyen tanácsokat adnál a jövőbeli énednek?
Hogy ne féljen kiállni magáért, és hogy legyen sokkal több önbizalma, mint amilyen most van nincs neki.

7. Mi a legszerethetőbb tulajdonságod szerinted és miért? :)
Szerintem az, hogy bárkit jó kedvere tudok deríteni. A barátaim mondják, hogy amikor rossz hangulatuk van, csak váltanak velem egy-két mondatot, és már jobb lesz a kedvük.

8. Ha csak 3 hónap lenne hátra az életedből, mit tennél meg ennyi idő alatt, és miért?
Az egyetlen dolog, amit ilyenkor tennék, hogy a családom és barátaim körében lennék. Betegre doramáznám magam, és tömném magamba közben a csokis finomságokat.

Ninaa kérdései: 

1. Ha választhatnál, hogy melyik virtuális világban élj (anime, mese, játék), mire esne a választásod?
Anime! Mindig is kiakartam próbálni magam egy "harcosként" vagy valamiféle különleges képességgel rendelkező egyénként magam, és erre szerintem tökéletes lenne ez a fajta animációs képzeletvilág. Na meg azért, mert akkor bármit megtehetnék, és eleve nagyon szeretem az animéket. ^^

2. Szerinted mi voltál előző életedben? Meséld el pár mondatban!
Szerintem egy úri családban lehettem, mint magas rangú személy. Nagyon vonzanak a kastélyok,várak, és emiatt gondolom, hogy én inkább a régebbi XVIII., XIX. században élhettem. Azt tudom elképzelni, hogy mint gróf kisasszony, egy cuki kalapban és egy kicsi neszeszer tartóval a kezemben sétálok a park körül, élvezem a finom tavaszi szellőt, és közben egy könyvet olvasok a legeldugottabb helyen.

3. Melyek azok a posztok, amikre büszke vagy?
Kifejezetten ilyen posztom nincs, de akkor vagyok megelégedve a munkámmal, ha úgy érzem, sok energiát bele fektettem egy-egy bejegyzés megírásához, és például nem egy vagy három soros az adott bejegyzés, hanem mondjuk olyan öt vagy hat. :,)

4. Szerinted mi az életed értelme?
A napokban túl sokszor mondtam már magamban, hogyha nem lenne K-pop, azon belül is jó pár banda, csapat, akkor szerintem egy teljesen másik ember lennék, egy... olyan... "egy a tucatból". Úgy gondolom, a koreai kultúra teljesen megváltoztatott, és beszívott magába. Ha nem hallgathatok meg valamilyen koreai zenét, vagy nem nézhetek sorozatokat/műsorokat ...stb, akkor úgy érezném, mintha megfosztottak volna a napi drog adagomtól. Most lehet, hogy teljesen furcsán hangzik így első olvasásra, de aki már jó pár éve benne van ebben a világban, és nem csak a BTS-t ismeri, az nagyjából tudja, mit érzek.

5. Ha külső szemmel néznéd a blogod, mi lenne róla a véleményed?
Phú~ Külső szemmel még nem vizsgáltam sosem a blogom. Én általánosságban nem igen vagyok megelégedve a kinézettel, és az elrendezéssel. Van, mikor csak azért kezdtem el egy újabb blogot, mert a régi olyan összeszedetlen volt, és már szúrta a szemem. A kis maximalista énem mindig felerősödik ilyenkor.

6. Mi a legrosszabb blogger(ina) tulajdonságod?
Hogy nem posztolok rendszerességgel. Csak akkor jövök, amikor van időm, és így a legaktuálisabb dolgokról lecsúszok időben és posztolási szempontból is.

7. Hamarosan 2018, mik a terveid még erre a két hónapra, ami a 2017 - es évből maradt?
Nincsenek nagy terveim. A suliban szeretnék jól helytállni, jó pár filmet és sorozatot nézni, és ha lehet, akkor meglesni a karácsonyi vásárt Pesten.

8. Tetszik, hogy újra visszatért ez a díjátadós dolog?
Igen, mert legalább az aktív tagok többet megtudhatnak egymásról. Több ismeretség születik, és szerintem ez egy nagyon jó dolog.

Az én kérdéseim 

 1. Hogy képzeled el a világot 10 év múlva?
 2. A blog írásán kívül próbálkoztál már regény, novella, vagy bármilyen más műfajjal?
 3. Meséld el a legjobb élményt, ami eddig történt veled!
 4. Hogyan ünnepled a karácsonyt? Elutaztok valahova családilag, vagy otthon beszélgettek?
 5. Kivel (akár halott vagy élő) szeretnél a legjobban találkozni?
 6. Mi az ideális munkád?
 7. Mi az a három dolog, ami a legboldogabbá tesz téged?
 8. Ha te rendeznél egy filmet, mi lenne a téma, a szereplők, a helyzet, a világ? Mondj el róla mindent!

Jelöltjeim

Az én választottjaim; JiMin, Kykky, Dylan, és Hana. Náluk még nem láttam ezt a fajta díjat, és azért is őket jelöltem, mert szeretném megtudni a válaszukat a kérdéseimre. Remélem elfogadjátok. ^^

A továbbiakban azt kívánom nektek, hogy legyetek egészségesek, főleg ezekben a hideg hónapokban, és hogy érjétek el az álmaitokat! 

2017.11.24. 07:45, Mina

Ősszülés

Én, mint a sötétből előbújt mellékszereplő

Sziasztok Little Mee'sek!

A gépem rettenetesen lassú, és akkor még enyhén fogalmaztam. Elképzelni sem tudom, mi a fene baja lehet, mert nincs rajta egy darab játék sem, és a videók meg a képek el vannak mentve máshova, de már mindenképp akartam nektek egy bejegyzéssel jönni.

Nos a koncert óta eltelt egy kis idő. Azóta még mindig vissza-vissza gondolok rájuk, és melegséggel tölti ez el a szívem. Nagyon hiányoznak, és remélem hamarosan viszont látom majd őket! #foreverPrimadonna

Igazából mostanában úgy lépek fel, mint valami pszichológus, aki mindenki gondjára tudja a választ. És ezt most pozitív értelemben mondom, mert tényleg sok embernek szükséges az a környezetemben, hogy valaki meghallgassa őket és tanácsot adjon nekik. Jamnek például nagyon sok problémája van az anyukájával, és ezt mindig elpanaszolja nekem. Bár nem tudok az ő helyében lépni, még is mindig arra buzdítom, hogy próbáljanak meg kompromisszumot kötni, megbeszélni egymással a gondokat, mert ha felgyülemlik a stressz, az egyáltalán nem fog jót tenni az egészségének. Esetleg még komolyabb pszichés gondjai is lehetnek vele. És tényleg látom rajta, hogy a felszín alatt teljesen összetört szegény, és az a legrosszabb az egészben, hogy nem tudok rajta közvetlenül segíteni. Csak úgy, ha mellette vagyok, és tartom benne a lelket. Egy másik nagyon kedves barátnőm pedig tiszta ideges, és fél, mert pont az érettségis évében van. És ahogy ő sem, én sem (vagy még ilyen korban elég kevesen) tudjuk azt, hogy mik akarunk lenni. Ez úgy önkéntelenül is ki jön rajtunk, és elkezdünk rágódni azon, vajon mikre vagyunk képesek, milyen szakma/munka lenne a számunkra legtökéletesebb. Anya, aki nagyon szereti az ezoterikus dolgokat, ajánlotta, hogy meditálok egy jót, és így  már azzal segítek magamon, hogy lenyugtatom a saját elmém. Nagyban hozzásegít az élet minden egyes területén, és feltölt energiával. Ajánlottam neki, hogy végezze el a gyakorlatot, és majd mondja el a véleményét utána. Azt mondta, hogy tudott relaxálni, és még a fejfájása is elmúlt. Ilyenkor tényleg úgy érzem, hogy hasznos vagyok, mert tudok segíteni azoknak, akiket szeretek, és nem akarom, hogy rossz kedvük legyen. Mondjuk pszichológusnak nem mennék el, mert először saját magamban kell rendet raknom ahhoz, hogy másoknak segítséget tudjak nyújtani, de lassan kezdek rájönni, merre tartsak. Halványan, de szerintem sejtem.

Az iskolában pedig folynak az előkészületek a szalagavató miatt. A paródia videónk a végzősökről már készülget, nem is kell már sok anyag hozzá, és hamarosan a nyersanyagot már látjuk is. Az előadásunk lesz még érdekes, amit majd azon az estén fogunk előadni. A koncepciónk az lesz, hogy különböző dalokat fogunk elénekelni, amiben van mai, retró, meg mulatós is vegyesen. Ami mind szép és jó lenne, ha a drága osztály hajlandó lenne kicsit több lelkesedéssel dolgozni. Szerintem a paródiavideóval, meg úgy magával az egész szervezéssel már tele van jó pár embernek a hócipője, amit meg is értek, mert tényleg elég stresszes LENNE időre dolgozni, de vannak olyanok, akik még megmozdulni sem akarnak. Így persze nem várhatjuk el tőlük, hogy bármit is csináljanak. Ők leszarják az egészet, és ezzel csak a többiek kedvét rontják el vele. Az éneklésben általában jó szoktam lenni, és ezt (sajnálatos módon) az ofő is észrevette. Mosolygott rám, mint az idiótára, akit be lehet fogni a kemény munkára, ha a többi fiú nem tenné oda magát. Tőlem kérdezgetett ötleteket, legyen-e tánc a fellépésünkkor, vagy hogy mit javasolnék egy Despacitos csapatú lánynak mozgásként. Én örültem, hogy meg lettem kérdezve, mert úgy éreztem, számít a véleményem, de a lányok meg nem igen akarták elfogadni, hogy én adjak nekik ötleteket, úgyhogy ez annyiban is maradt. Igazából nem tudom, mi fog ebből kisülni, de a jónak az esélye egyelő a nullával, ha ez így halad. Oh, és ha már iskola! Érkezett egy új lány hozzánk, aki tökre szimpatikus és nem az a városi fenegyerek, aki kocsmából kocsmába jár. Több helyen egyezik az ízlésünk, és örülök, hogy ő sem tart minket valami vidéki parasztnak. :')

Az őszi szünetem (ahogy anya nevezte;"ősszülés") nagyon szépen telt el. Egész héten nem voltam otthon, mert a Zempléni-hegységet jártuk be, vagyis annak a híresebb nevezetességeit. Megjártuk sok várat, köztük a Fűzérit, a Boldogkővárát,  a Regécit, és egy nagyon szép kastélyt is meglátogattunk, méghozzá a Károlyit (Füzérradványon). Plussz tettünk még egy kis kiruccanást Hollóházára, ahol is megnézhettük a múzeumban azt a sok-sok porcelánt, ami híressé tette a hollóházi nevet.

Minden csodálatosan szép volt, lélegzetállító látvány tárult elénk sokszor a magasban, mikor kinéztünk a várakból. A szállás is a hegyek lábánál feküdt, és egzotikus kilátás nyílt a teraszról az egész helyre. Bár aludni nem tudtam, az ételek nagyon finomak voltak. Életemben először kóstoltam steaket is, aminek különleges íze volt, de tetszett. Bár négy órás volt az út oda, nekem tetszett, hogy végre kimozdulhattam itthonról, hogy utazhattam.

Zárás képpen a Super Junior új albumának title számával zárnám a soraimat. Én naponta vagy százszor meghallgatom, annyira fülbemászó a dallama!

És természetesen nincsen elfelejtve a mostanában futó "The Tea Break Award" díj megírása sem, mert két kedves blogger gondolt rám, amit nagyon köszönök nekik, de majd hozom erről a posztot, ott majd többet beszélek. :D

2017.11.09. 09:27, Mina
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

♦ Kapcsolat ♦

• Email: minaru_99@freemail.hu
• Twitter: MINA

Minden jog fenntartva! ©

2013 - 2018 


Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG